Arama
Arama Sonuçları
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Tarih ve zenginliklerin buluştuğu o ilçe Kastamonu’da
Kastamonu'nun tarih ve doğal zenginliklerle dolu ilçesi Küre, köklü geçmişiyle dikkat çekiyor. İlçenin tarihi, ilk çağlara kadar uzanmakta olup, bakır madenleriyle ünlü olması bölgedeki medeniyetlerin ve imparatorlukların ilgisini her zaman çekti.
Kastamonu'da 'Şerife Bacı'nın İzindeki Türk Kadınları' ödüllendirildi!
'Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında Şerife Bacı'nın İzinde Türk Kadını' kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmada ilk 3 şöyle; Tosya Fen Lisesi'nden Betül Çiftçi, Seydiler İstiklal Yolu ÇPAL'den Ayşegül Kutlu ve Küre ÇPAL'den Yeliz Uçar oldu.
İstiklal Yolu Milli Park Şefliği'ne ilk personel atanacak
Merkezi İnebolu’da bulunan ancak personel ataması yapılmadığı için faaliyete geçmeyen İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı Şefliği’ne 3 personel alımı yapılacak
Meclis ve Akademi 'Çivisiz Cami' için bir arada
Toplantıya katılım sağlayan Turizm Fakültesi Dekanı Alptekin Sökmen, Kasaba Köyü Mahmut Bey Camii ile ilgili yaptığı konuşmasında, meclis üyelerinin örnek camileri inceleyerek Çivisiz Cami'nin daha fazla tanıtımı için öneri edinmelerini istedi.
Ekmekci, SABAH Gazetesi'ne konuştu
Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekçi, Sabah Gazetesine bir takım açıklamalarda bulundu
‘Kurtuluş ve kuruluşu İnebolu temsil eder’
Yalçın Bayer, Hürriyet’teki köşesine ‘İnebolu’yu taşıdı
Numan Kurtulmuş'tan İstiklal Yolu vurgusu
Çankırı'da güçlü bir Türkiye için birlik ve beraberlik mesajı veren TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İnebolu'dan Ankara'ya uzanan İstiklal Yolu'ndan bahsetmeden geçmedi.
Arslan: ‘Kadınlar, sendikal mücadeleye daha fazla ilgi göstermeli’
Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Ilgaz’da düzenlenen toplantıda değerlendirmelerde bulundu
Tabiat Turizmi Çalıştayı start verdi: 3 gün sürecek...
Kastamonu Üniversitesi’nde “Batı Karadeniz Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Çalıştayı” devam ediyor.
KÜ'de, botanik bahçesinin rolünü anlatıldı
Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi, Süs ve Tıbbi Bitkiler Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (DUSTIBAM) Müdürü Prof. Dr. Necmi Aksoy, Kastamonu Üniversitesi'nin düzenlediği Batı Karadeniz Bölgesi Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Çalıştayında bilgi ve deneyimlerini paylaştı.
Kastamonu Halkbank yeni şube açıyor
Kastamonu Halkbank büyüyor. Kastamonu Halkbank Salıpazarında "İstiklal Yolu" şubesini açıyor
İnebolu'dan Ankara'ya 14 günlük yürüyüş Anıtkabir'de noktalandı
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğinde 14 gün süren İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü Anıtkabir’de sona erdi.
Kastamonu'dan Ankara'ya yürüdüler: Yarın Anıtkabir'deler
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinden başlayan ve Ankara Anıtkabir'de sonlandırılacak olan İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü, 14'ncü gününde devam ediyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün saat 15.00'te Akyurt Şehitler Anıtı önünde gazetecilere açıklamalarda bulunacak.
İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü'nde konuşan Genel Başkan Özdağ; 'Bizi bulmanız kolay olacak'
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kastamonu'dan başlayıp Ankara'ya devam eden İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü'nün 13'ncü gününde yola devam ediyor. Genel Başkan Özdağ açıklamasında; "Sizleri tekrar yürüyüşe davet ediyorum. Bizi bulmanız kolay olacak. Çankırı-Ankara karayolunda Türk Bayraklarıyla yürüyen tek grup biziz" dedi.
Ümit Özdağ finali Kastamonu’ya teşekkürle yaptı
İnebolu’dan yola çıkarak Ankara’ya uzanan zafer yürüyüşü tamamlandı. Yürüyüşe katılan Özdağ kapanışı Kastamonu’ya teşekkür ederek yaptı.
Ümit Özdağ Açıksöz Gazetesi'ne konuştu
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Açıksöz Gazetesine özel röportaj verdi. Özdağ'a, İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü ve Kastamonu özelinde bir takım sorular yönelttik.
Ümit Özdağ, Kastamonu'ya ulaştı
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğinde başlatılan İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü'nün 5. gününde Kastamonu Merkeze ulaştı.
"Kastamonu'da Afgan uyuşturucu kaçakçısını Zafer Partililer yakaladı" [VİDEO HABER}
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kastamonu'da Afgan uyuşturucu kaçakçısını Zafer Partililerin polise yakalattığını iddia etti.
120 Öğretmen Kastamonu'da buluştu
Eski adıyla İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü yeni adıyla Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi 1974-1978 mezunlarından 120 emekli öğretmen Kastamonu'da buluştu.
Zafer Yürüyüşünde Kastamonu yemeklerine büyük ilgi
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın başlattığı İnebolu'dan Ankara'ya İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü'nde Zafer Partisi Kastamonu Başkanlığı Kastamonu'nun yöresel yemeklerini ikram etti
"Başka Cumhuriyetimiz yok diyorsanız gelin birlikte yürüyelim"
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, partililerle birlikte İstiklal Yolu’nun başlangıcı olan İnebolu’dan Ankara’ya yürüyüş başlattı. Özdağ yaptığı açıklamada; "Hangi partiye oy verdiğiniz önemli değil, 'Bu Cumhuriyet'ten başka Cumhuriyet'imiz yok' diyorsanız gelin bizimle birlikte yürüyün ve bu yürüyüşü onurla hep birlikte ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’de sonlandıralım” ifadelerini kullandı.
İnebolu'dan Ankara'ya İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü için tören başladı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ öncülüğünde 100. yıl etkinlikleri kapsamında Zafer Partisi ve beraberindeki heyet bugün 11.00'da İnebolu-Ankara İstiklal Yolunu yürümek üzere hazırlıklarını tamamladı.
Özdağ, İnebolu'dan seslendi: "Bayrağınızı alın gelin"
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu sabah saat 11.00'da İnebolu-Ankara İstiklal Yolunu yürümek üzere tüm Türkiye'ye davet çağrısında bulundu.